Work is life!??

måndag den 24:e aug @ 19:10
 

Jag orkar inte vara arbetslös längre!
 Så mycket sakt men ilite gjort, både från arbetsförmedlingens sida och från min. Vad ska man göra när jobbmarknaden knappt existerar? CV hit o dit, springa och fladdra med papper överallt, känns inte som man kan visa vad man går för genom det?

ÅÅååÅ   blir galen här! 
plugga går ju, men jag är så grymt trött det, skolan har alldrig gått bra från min sida, det gnager varje gång jag tänker tanken på att sätta mig vid skolbänken igen. Undrar hur allt skulle vara om jag hade läst klart gymnasie-kompetensen och tagit studenten, men NEJ här sitter man mitt i all kris utan en grund att stå på.

Varför skolan inte funkade för mig hade en orsak, som jag nu många år försent fått diagnoserad del av adhd. Inte konstigt att man har haft så jobbigt med att läsa in läxor/prov etc. 
Tänk om  arbetsplatser kunde ha någon form av ''intagnings prov'' för att visa vad man kan både personlighet och fysiskt, men det skulle förståss alldrig fungera.

man ska väll inte deppa ihop allt för mycket, ska skaffa kort på F&S i veckan :D 


göra som arbteslös :


*söka jobb > ofc<

*träna - på morgon/dagar = mindre folk på gymmet

* panta burkar, nej inte plocka i diken utan sånna som fortfarande ligger kvar i pappkassar efter senaste festen typ :P - man tjänar ju en slant, köpa en tidning kanske?

*mublera - känns nytt och fräscht

*städa - det finns damm all over!

* umgås med vänner / familj - man hinner knappt det när man jobbar/pluggar

* ta ett bad med ansiktsmask o hela SPAkitet- såå skönt ,no stress

* spara pengar - svårt när man får ca 3000 i mån men att lägga undan ca 400 i mån, känns sjukt bra , räknade ut att jag  slänger ut ca 500 kr/mån på värdelösa ting ( veckotidningar, dyr mat , smink som jag egentligen inte behövt, typ läppglans etc) 


 heyho

onsdag den 19:e aug @ 01:07

trött trött, snart dax att sova lite,  klickade hem en kofta från nelly.se nyss och nu jagar jag ett par ljusa och inte allt för dyra jeans, svårt  *när man letar så hittar man inget* det stämmer i de flesta lägen.

ska piffa upp bloggen någon dag också!

nattis *