våffeldagen

fredag den 25:e mar @ 07:22


   Vem är det som har bestämt att våfflor har en dag egentligen?  när är potatisdagen eller pastadagen?..  men våfflor är ju så gott :D

Startar dagen med frukost och kaffe och till det lite skön club musik, det är ju faktiskt fredag!
Jobbar till 17 idag, ganska drygt då man vill komma hem i tid till helgen. 

Hoppas ni får en bra dag! :) (och glöm inte våfflorna)

Bild lånad från googleVisning igår

torsdag den 24:e mar @ 19:57
 Var på bostadsrätt visning igår, 4a, 99 kvm.. va dock för litet planlösningen kändes trång och hade ett väldigt litet vardagsrum. Så nej vi avstår, stora ytor vill man ju ha!
Kommer bättre alternativ hoppas vi på :) 

Våren är här, riktigt nice, 10 grader idag :D  Nu måste det hålla i sig, Ingen mer snö och frost på rutan, tack!


on a breake

torsdag den 24:e mar @ 13:00


 Sitter hemma i soffan och njuter av lunchrasten :)  Löning denna vecka och har ett härligt berg av räkningar som ska betalas.. wiiie.. Om det blir lite över så ska ja handla lite härliga vårkläder!  skor, jumpsuite, jacka osv. :)
 
Ska tillbaka till jobbet nu! puuh

Här är en bild på resultatet hos frissan i förrgår :

   like!

yeah

tisdag den 22:e mar @ 14:52

 Ska till frissan idag! lägga i slingor, vill ha campange liknande färg. Hoppas hon lyckas, vill inte bli orange!

Blond, som är min orginalfärg tittar fram varannan vecka, då jag måste hålla på med att färga utväxten. Börjar sakna mina blonda nyanser...
Varför fungerar inte min spotify på Iphonen???!!!  SuckEtt brev

måndag den 14:e mar @ 11:32                         Efter att jag har fått veta om Hemligheten så vill jag också kunna använda den.
Vet inte riktigt hur det ska gå till? man bemöts av både negativa och positiva händelser varje dag, hur ska jag då kunna omvandla allt till något bra? det är just det som är en stor utmaning.
Vill jag bli rik så kan jag det, inte bara rik på pengar för det är inte allt, utan ett rikt liv men god hälsa, älskvärd omgivning osv. 
Det är mycket med hemligheten som stämmer och med tankarna har man mer kraft än vad man tror Har många gånger upplevt det!

 Vill man något riktigt mycket så lyckas man, så är det bara. Det är vägen dit som är kämpig...   Jag vet vad jag vill och ger inte upp!
Färgning pågår

torsdag den 10:e mar @ 19:48


Det kliar och sticker  och ska göra det i 30 min till!  Allt för att bli av med utväxten som älsklingen hjälpte mig att färga ;)

Vill man va fin får man lida pin!, ska även smörja in mig med BUS och hinna packa lite. Brukar bli så att man väntar in i det sista till att göra allt man ska innan man ska iväg.. typiskt^^

Imorgon bär de av!

Måndag

måndag den 7:e mar @ 15:49   Skönt med huvudvärk och dessutom en stoor disk som väntade när jag kom hem!  Det är överstökat nu iallafall.

La nyss märke till en reklam på tvn, där dem uppmanar till att vara otrogen! sjukt!  Behöver man säga mer?   Nej usch ...

På fredag åker vi till STHLM, wiie! ska bli skoj, shopping till max ;)   Och får inte glömma banken på torsdag^^  spännande! 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Var ett tag sedan jag nämnde något om inredning. Har flyttat köksbordet in till vardagsrummet och vips så kommer det till användning :)  Sitter aldrig i köket och äter, inte lika mysigt som i tvrummet.
Passar perfekt här i väntan på barbordet.    


Lite Lördag

lördag den 5:e mar @ 15:34
 Mumsar på rester sen igår, hamburgare och sallad ;) 
Tycker inte om sallad från andra sidag jorden ( enda som säljs nu under vinterhalvåret ) tänk om det skulle krypa ut massor av små spindlar någonstans ur isbergssallandens mitt! sniglar är ju vanligt, och ödla i banan har ju förekommit! fyy va hemskt... livrädd att äta banan ,  tänk om man får en oväntad suprise ;)

Lyssnar på härlig ´´gammal´´ dance  Special D  osv.. haha - happy-  :D

Kanske ska man gå ut lite medans solen lyser?  :)  spring feelings, LIKE IT!