Jobb"

onsdag den 12:e jun @ 15:34

Har blivit nischad till baket på Ica, svårt, stressigt samtidigt kul! Att inte bara plocka och sitta i kassan gör det mer varierat och utvecklande. 

Egentligen vet ja inte vad jag ska skriva om.. Alla vet väl hur en Ica-butik ser ut så det behöver jag inte förklara närmare. ? ! Jag har ett jobb, de är tyvärr ingen självklarighet längre så alla timmar jag kan få är bra timmar .


Har uppnått ett uppsatt mål och det var att lära mig kassa och få in vanan, plus i kanten! Snart midsommar och ska försöka göra en sådan FIN krans i år .. 
Bild lånad från weheartit.com
Just the beginning

torsdag den 6:e jun @ 21:34Ångrar mitt valet av mobiltbredband, Tre! Vilken skit, att sitta vid datorn och surfa kan man glömma. Vilket också gör att ja inte kan föra över bilder från kamera via dropbox heller. 

För övrigt så fick jag viss anställning på ICA som sommarvikarie, det går i rätt riktning, vilket är positivt, heja mig! ;) 

Planerna kring hemmafix är lite sådär just för tillfället, har ju ett rum kvar plus annat att fixa! Nu blir det dessutom pysslande i trädgården och grillning! Haha