håret !

måndag den 27:e okt @ 16:07

Resultat under tiden och efter :)Har tagit en ny tid för att få in lite ljusare slingor också, utan lockar ser hårfärgen ganska dassig ut,  :) Annars nöjd! Kharma här i KilFredag, regn och shopping.

fredag den 24:e okt @ 15:23


Har verkligen ingen lust att gå ut i detta väder, tror Saga som ligger o sover i min famn håller med om det :)
Stannar istället inne och klickar hem lite nya kläder i stl 62, får nu inse att 56 är ett minne blott .. 

Imorgon blir de frisörbesök för att få nyansändring och slingor, känner för lite större förändring så här i hösttider och inför Sagas dop. Tänkte också börja med tårtbottnarna, allt för att minska risken för stress :)

Ska smita ut till postlådan och fiska upp den dränkta posten nu, hej svejs!


details in fall

måndag den 20:e okt @ 01:38
H&M home fall 

Nyheter i webshoppen ! <3

Varm o mysig filt, tända ljus och en kopp te ~~<3

städdag

söndag den 19:e okt @ 19:37
Söndag lika med städdag!

Skönt att få i ordning, mycket roligare att pyssla med detaljerna då;) Nu är jag sugen på höstmys deluxe i heminredningen. Nya gardinger, göra ordning i köket och byta ut lite saker.

 Regel: Ska något "nytt" ställas fram så ska en annan grej på stället bort:) Då känns inte behovet av att köpa något nytt lika stort. Om exempelvis en prydnadspryl får ligga utom synhåll ett tag, eller möjligt vis stå i annat rum så blir det roligare att finna den i annan kombination vid senare tillfälle.

Regel nummer två: Vinden! Stort stort nej!! så länge det inte handlar om säsongsprylar (Lär mig av andras misstag, hihi ;) Vet inte hur mycket vi rensade på vinden hemma hos mor o far för några år sedan. Fyllde hela garaget med grejer som kördes till tippen och åt andra håll. puuh!


Nu är det dags för Saga att få lite käk ^^ <3 NAN HA på menyn .

Hoppas alla har haft en mysig helg!Hon är 3månader, lilla Saga

tisdag den 14:e okt @ 23:58


Tiden går verkligen fort, speciellt i den här underbara bubblan. Men ser fram emot framtiden också, spännande.

Saga växer och utvecklas normalt enligt normen, så det är bra. Go o gla tös vi har.!Tänkte försöka dra igång att uppdatera lite mer här. Dela med mig lite av vad som händer i vardagen, inpspiration och så vidare, med glimten i ögat;)

Just nu planeras det dop, vet inte vad jag är mest nervös inför, att stå framme vid dopfuntet och va skraj att något ska gå fel eller att misslyckas med tårtan... känner prestationen ända in i märgen, men det ska gå bra!

NU till att skriva dom sista inbjudningskorten. Kanske får jag sova innan ett i natt!, time will tell

Ha det gott sålänge